Τα νέα μας

Το μεγαλύτερο ραντεβού των crafters είναι στη Χειροτέχνικα 2019

Το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα και δημοτικότητα φεστιβάλ για τις χειροτεχνίες και το Do-It-Yourself, ανανεώνει για 8η χρονιά το ραντεβού του με τους λάτρεις της χειροποίητης δημιουργίας! Η 16η διοργάνωση της Χειροτέχνικα είναι γεγονός και επιστρέφει για ακόμη μία φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου! Από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ο υπερσύγχρονος […]

Περισσότερα
Νέο παιδικό τμήμα στη Χειροτέχνικα Αθήνας 2019

Για πρώτη φορά στη Χειροτέχνικα, θα λειτουργήσουν Craft Rooms ειδικά για παιδιά από 5 έως και 12 ετών ενώ ένα κομμάτι της Αγοράς θα είναι ειδικά αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους!

Περισσότερα
Χειροτέχνικα Θεσσαλίας 2019

Η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη σε δημοτικότητα και επισκεψιμότητα γιορτή της χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself, έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο. Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Περισσότερα
Xειροτέχνικα Πάρτυ στο Μαρούσι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

To Σάββατο 27 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο Ερμού (στο Μαρούσι) στην διασταύρωση με την οδό Πλαστήρα η Χειροτέχνικα γιορτάζει την όγδοη διοργάνωση της με ένα τρίωρο party χειροτεχνίας και DIY κατασκευών.

Περισσότερα
1542 θέσεις στα Craft Room της Χειροτέχνικα και η προπώληση ξεκίνησε!

Στα εννέα ειδικά διαμορφωμένα CraftRoom, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν από μία πληθώρα σεμιναρίων με 1542 θέσεις!

Περισσότερα
Καλλιτεχνικά σεμινάρια στη φετινή Χειροτέχνικα

Στα οχτώ ειδικά διαμορφωμένα craftroom, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν από μία πληθώρα σεμιναρίων, που αριθμητικά θα πλησιάζει τα 150!

Περισσότερα
Δελτίο Τύπου: Ανακοίνωση Για Χειροτέχνικα 2018

H Χειροτέχνικα, το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας και Do It Yourself στην Ελλάδα, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, επιστρέφει για όγδοη συνεχή χρονιά, με ανανεωμένη διάθεση και ένα πυκνό πρόγραμμα για τους λάτρεις του handmade και της κουλτούρας του DIY.

Περισσότερα
Το 1ο Athens Decoupage Festival έρχεται στην Αθήνα!

Το 1ο festival αποκλειστικά αφιερωμένο στο decoupage και τα mixed media έρχεται στις 3 & 4 Μαρτίου 2018 στον Πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό.

Περισσότερα
To World Of Crafters επιστρέφει!

Η ομάδα της Χειροτέχνικα ετοιμάζει μια νέα εκδήλωση. Πρόκειται για το World of Crafters, την ημερίδα που είναι αφιερωμένη στο crafting & την επιχειρηματικότητα με ομιλίες από Έλληνες και ξένους ομιλητές για τη χειροτεχνία, και πώς μπορείς να κάνεις το hobby σου επάγγελμα!

Περισσότερα
Τι θα δούμε φέτος στη Χειροτέχνικα της Κρήτης;

Το μεγαλύτερο festival χειροτεχνίας έρχεται και στην Κρήτη! Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών & εργαλείων και οι χώροι σεμιναρίων θα βρίσκονται στη Χειροτέχνικα στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Περισσότερα