Χειροτέχνικα Κρήτη 2017

Η Χειροτέχνικα της Κρήτης πραγματοποιήθηκε στις 2 & 3 Δεκεμβρίου στο ΔΕΚΚ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Απολογισμός Χειροτέχνικα Κρήτη 2017

Η Χειροτέχνικα ήταν και φέτος ένα πολύχρωμο γεγονός με πινελιές δημιουργίας και έμπνευσης.  Σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι εκθέτες με τα πολύχρωμα και χαρούμενα περίπτερα τους, τα σεμινάρια με τις εντυπωσιακές κατασκευές αλλά και η θετική διάθεση όλου του κόσμου. Βασικό κομμάτι της ατμόσφαιρας ήταν η διακόσμηση του χώρου με δημιουργικότητα και φαντασία.

Ευχαριστούμε όλους τους εκθέτες που συνέβαλαν στο εορταστικό κλίμα της Χειροτέχνικα (αναλυτικά παρακάτω) και καταφέραμε όλοι μαζί να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή της χειροτεχνίας και φέτος! Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας μας που φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για τη Χειροτέχνικα και φέτος! Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η παρουσία όλων των εισηγητών που έμαθαν στο κοινό όλες τις νέες τεχνικές γύρω από την χειροτεχνία!

Η Χειροτέχνικα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας με συνέπεια, υπευθυνότητα, θετική διάθεση,  χαμόγελο και πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν όλοι οι επισκέπτες όμορφα!

Χορηγοί Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας & μεταφοράς μας, για την Κρήτη…!

Εισηγητές

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εισηγητές που συμμετείχαν στα σεμινάρια της Χειροτέχνικα Κρήτης και έδειξαν με θετική διάθεση και όρεξη όλες τις τελευταίες τάσεις γύρω από τη χειροτεχνία και το DIY.

Τα σεμινάρια εισηγήθηκαν οι: Αμάντα Μωραίτη και το Amanda’s Handmade Creations, το despinastudio, το startcrafting, το birbilo

Εκθέτες

Δες εδώ όλες τις φωτογραφίες

Πρόγραμμα/ Κάτοψη

Παρακάτω το πρόγραμμα με τα σεμινάρια, τις Παρουσιάσεις και η κάτοψη του χώρου!