Χειροτέχνικα Κρήτη 2014

Η Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρου Κρήτης, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και συγκέντρωσε περισσότερα από 3.000 άτομα κοινό σε δύο ημέρες διεξαγωγής.

Απολογισμός Χειροτέχνικα 2014 Κρήτη

Πάει και αυτό… Το καραβάνι της Χειροτέχνικα επέστρεψε στη βάση του μετά από ακόμη μια επιτυχημένη γιορτή στην Κρήτη και είναι η ώρα του απολογισμού. Όλα όσα ζήσαμε στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο Δ.Ε.Κ.Κ. Ηρακλείου (αλλά και πριν και μετά από αυτό) θα μας μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστα! Ευχαριστούμε πολύ όλους για την υπέροχη ατμόσφαιρα και τη φιλοξενία που μας έδειξαν! Και του χρόνου!

Δεν θα σας κρύψουμε την αλήθεια. Στο Ηράκλειο περάσαμε πιο όμορφα από ότι στις προηγούμενες δύο Χειροτέχνικα. Λίγο η εκδρομή και το ταξίδι με το πλοίο, λίγο το οτι είχαμε αρχίσει να χαλαρώνουμε αφού το ταξίδι μας έφτανε πια στο τέλος του, λίγο και οι ρακές, η τελευταία Χειροτέχνικα του 2014 μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η Χειροτέχνικα του Ηρακλείου, λοιπόν, στήθηκε πολύ γρήγορα και εύκολα (μαθημένοι πια) και με όμορφη διάθεση από την αρχή. Τόσο οι Κρητικοί εκθέτες, όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες γίναμε αμέσως μια ζεστή παρέα. Σε κάθε περίπτερο, ακόμη και τις ημέρες του στησίματος υπήρχαν κεράσματα με γλυκά, ρακές και μπόλικα πειράγματα και αστεία. Εάν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε την Χειροτέχνικα της Κρήτης θα λέγαμε οτι μάλλον με πενταήμερη εκδρομή έμοιαζε περισσότερο.

Το όμορφο αυτό κλίμα διατηρήθηκε και τις ημέρες της λειτουργίας της έκθεσης. Όλος ο κόσμος που μας επισκέφτηκε ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος και εισπράξαμε αυτό που είχαμε υποψιαστεί από πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας αυτό. Η Κρήτη (γιατί οι επισκέπτες στην έκθεση ήρθαν από όλες τις γωνιές του νησιού) είναι γεμάτη από πολύ δημιουργικούς ανθρώπους που γνώριζαν από πριν τη δουλειά μας και μας περίμεναν με ανυπομονησία και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Με λίγα λόγια καλώς ακολουθήσαμε το ένστικτό μας και επιλέξαμε την Κρήτη σαν 3ο προορισμό της Χειροτέχνικα για το 2014.

Η έκθεση για την πρώτη της φορά μπορεί να ήταν μικρή, έγινε όμως μια καλή αρχή για τα επόμενα χρόνια. Ευχόμαστε να μεγαλώσει και να έχει όλο και περισσότερο κόσμο στις επόμενες διοργανώσεις της.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις χαρήκαμε πολύ γιατί τόσο η αίθουσα παρουσιάσεων, όσο και τα Work­shop ήταν γεμάτα από κόσμο όλων των φύλων και των ηλικιών. Είδαμε για άλλη μια φορά μπαμπάδες και μαμάδες με τα παιδάκια τους, μεγαλύτερες κυρίες με τις εγγονές τους και φυσικά άντρες όλων των ηλικών που έκαναν τη βόλτα τους στα περίπτερα με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μερικά από τα high­lights της έκθεσης στο Δ.Ε.Κ.Κ. της Κρήτης ήταν:

Το yarn­bomb­ing, όπου καλέσαμε τον κόσμο να μας βοηθήσει να ντύσουμε με πολύχρωμα νήματα την υποδοχή μας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε πολύ! Τα κομματάκια μας θα συναρμολογηθούν και θα γίνουν κουβερτάκια για την Κίτρινη Αποστολή!

Ξεχωριστή και πιο παραδοσιακή νότα έδωσαν στο 2ήμερο και τα hap­pen­ing που οργανώθηκαν:

  • η επίδειξη από την Βασιλική Τσίβη του κοπανελιού σε κουσούνι
  • τα υπέροχα υφαντά της ομάδας Υφαντικής Χουδετσίου
  • το ταξίδι του μαλλιού στη ρόκα με ξεναγό την Γεωργία Μαλλιωτάκη από την Ομάδα Υφαντικής Χουδετσίου
  • η επίδειξη κατασκευής παραδοσιακής κρητικής λύρας από τον Νίκο Παπαλεξάκη και τον γιο του
  • η γνωριμία του κοινού με το μαγικό κόσμο του Patch­work, στο Quilter’s Cor­ner, με οικοδέσποινες από τον υπό σύσταση Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουωρκ

Και τέλος, φυσικά, η στέψη του καλύτερου περιπτέρου που επαναλήφθηκε και στην Κρήτη, μετά από σκληρό προεκλογικό αγώνα. Οι νικητές στις 3 θέσεις ήταν 3η θέση: Ftiaxto.gr και Χαέρι, 2η θέση η Kurelu και στην πρώτη θέση Εριάλ και στον Σπάγκο και την Τέλα από το Βιβλιοδετείο. Τα βραβεία ήταν γλάστρες για τους δεύτερους και τρίτους και ωραιότατες κουδούνες για τους πρώτους νικητές, από το Decore­lia.

Απολογισμός σε αριθμούς:

  • Από τη Χειροτέχνικα Κρήτης πέρασαν περισσότερα από 3.000 άτομα
  • Συγκεντρώθηκαν περίπου 150 πλεκτά κομμάτια για το yarn­bomb­ing
  • Συμμετείχαν 16 περίπτερα/εκθέτες
  • Έγιναν 21 παρουσιάσεις και 7 Work­shop

Νικητές του διαγωνισμού “Δείξε μας που craftάρεις και κέρδισε απίθανα δώρα” είναι οι:

Δώρο 1 — Ραπτομηχανή HUSQ­VARNA E10

Kate­rina Samouili­dou (Twit­ter)

Δώρο 2: 2 Starter Kit Pow­er­tex

Per­saThessVol (Face­book)

Titina Zeim­pekaki (Twit­ter)

Δώρο 3: 2 σετ Σακούλια, Κιτ κοσμήματος με μέταλλα και Pow­er­tex

Panaksia (Insta­gram)

Amalia Sav­vidi (Facebook)

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μια φορά όλους όσοι βοήθησαν στο να γίνει αυτή, αλλά και όλες οι προηγούμενες Χειροτέχνικα πραγματικότητα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στον χορηγό μας DELFINO Yarns και στους εκθέτες μας φυσικά που μας εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια φορά (ή για πρώτη φορά) και συμμετείχαν με τον τρόπο τους στη Χειροτέχνικα της Κρήτης!

Ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά για την πολύτιμη βοήθεια στους: Αρετούσα Στρατάκη και Βάσω Σοτρίνη που χωρίς αυτές η Χειροτέχνικα στην Κρήτη δεν θα είχε πραγματοποιηθεί, την Μαριάννα στην υποδοχή που έμεινε χαμογελαστή όλες τις ώρες, την Μάνια Χατζηιωαννίδη και όλα τα κορίτσια του συλλόγου πάτσγουωρκ που έστησαν ένα υπέροχο Quilter’s Cor­ner και για όλα όσα έκαναν για εμάς, στην Μαρία Μπατσιούδη άλλη μια φορά για τα έπιπλα από παλέτες, στις κυρίες από την ομάδα υφαντικής Χουδετσίου και ιδιαίτερα στην καΜαλλιωτάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην κα Βασιλική Τσίβη με το κοπανέλι της, τον κο Γιώργο Παπαλεξάκη και τους γιούς του που έφεραν τις χειροποίητες λύρες τους, την κα Μεσσαριτάκη Βασιλική από την Ανέμη που μας δάνεισε τις παραδοσιακές χειροποίητες στολές της, τον Γιώργο Αδάμη από τοGar­lid με τα υπέροχα φωτιστικά του, την Κατερίνα Κουτσαντωνάκη από το Sal­vage Base­ment με τα έπιπλά της, το εργαστήρι 37 με τα ξύλινα παιχνίδια του, τα παιδιά από το Work­soap για την παρουσίασή τους, τις κυρίες Μάρω Κορνηλάκη και Λιάνα Σταρίδα που συμμετείχαν με τις δικές τους παρουσιάσεις στο πρόγραμμα και φυσικά σε όλους όσοι δούλεψαν για να στηθεί όλο αυτό (καθαριότητα, ασφάλεια, δομές, καντίνα κτλ)

Ένα ευχαριστώ και πολλές αγκαλιές στο παρεάκι μας στο Ηράκλειο, τον Τάσο και τον Θάνο, που έστησαν και ξέστησαν όλη την έκθεση με απίστευτες ταχύτητες, κέφι και διάθεση, στην Άννα και όλα τα παιδιά του Your Mem­o­ries Hotel για την απίστευτη φροντίδα και φιλοξενία και στην κα Στέλλα που μας τάιζε τηγανιτές πατάτες (και όχι μόνο) ακόμη και στις 12.00 το βράδυ.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ (που μάλλον δεν είναι πια αρκετό) στην Τόνια Τσιώμου που είναι χωρίς αμφιβολία η ψυχή (και η φωνή) των φετινών Χειροτέχνικα, στον Κώστα Φονταλή που κατάφερε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτό το τεράστιο εγχείρημα, στην υπέροχη και καταπληκτική Νατάσα Δημοπούλου που ανέλαβε όλη τη διακόσμηση και τη σκηνογραφία της έκθεσης και έβαλε όλη τη δημιουργικότητά και το ταλέντο της στο τεράστιο αυτό project και στην Μαριαλένα που έχει πλέον γίνει ο μάστερ και κομάντερ του πακεταρίσματος!

Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη! Και του χρόνου!


Χορηγοί

Οι χορηγοί της Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης ήταν τα Delfino Yarns και το περιοδικό Plexis! Τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και την υποστήριξη τους!

Πώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μία “νέα εποχή” στο πλέξιμο και το κέντημα; Είναι κάτι που το έκανε η μητέρα μας, η γιαγιά μας… η γιαγιά της γιαγιάς μας… Και όμως! Ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι ασχολούνται με το πλέξιμο, είτε για να εκφράσουν τη βαθύτερη ανάγκη τους για δημιουργία, είτε για να χαλαρώσουν από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, είτε για να φτιάξουν κάτι οι ίδιοι για ένα αγαπημένο πρόσωπο. Για εμάς σημασία δεν έχει η αφορμή, σημασία έχει το αποτέλεσμα! Και με συγκίνηση μπορούμε να πούμε ότι τα αποτελέσματα που βλέπουμε καθημερινά από τα δικά σας χέρια, είναι κάτι πάνω από τις προσδοκίες μας.

Οι επιλογές σε μαλλιά και νήματα Delfino Yarns είναι πλέον αμέτρητες. Οι ιδέες, οι συνδυασμοί και οι τεχνοτροπίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και έτσι… το πλέξιμο και το κέντημα δεν είναι πια αυτό που έκανε η γιαγιά μας, αλλά αυτό που κάνουμε εμείς!

Το περιοδικό Plexis της Delfino Yarns, επικροτεί ακριβώς αυτή τη “νέα εποχή” στο πλέξιμο και στο κέντημα. Είναι ένα περιοδικό φτιαγμένο για να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνίδας… Ανάμεσα στις σελίδες του θα βρείτε ιδέες και προτάσεις, που ξεφεύγουν από τα κλασικά και θα ανακαλύψετε πόσα μπορούν να γίνουν με σύμμαχο… ένα νήμα και μπόλικη φαντασία! Γιατί το πλέξιμο, δεν είναι μόνο κασκόλ και πουλόβερ ή το κέντημα δεν είναι μόνο σεμεδάκια… Το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας, κυκλοφορεί σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και σύντομα θα είναι γεγονός και το δεύτερο τεύχος με ολοκαίνουργιες ιδέες για τη δική σας έμπνευση.

Στόχος μας είναι να παρακινούμε τους αρχάριους και να εμπνέουμε τους προχωρημένους. Να δίνουμε χρηστικές πληροφορίες, να αποκαλύπτουμε τα “μυστικά” αυτής της τόσο όμορφης τέχνης, να σας γεμίζουμε με συμβουλές και πληροφορίες για το πώς θα δώσετε “ζωή” στις ιδέες σας… Άλλωστε, υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σας κάνουν κομπλιμέντο για αυτό που φοράτε και να το έχετε δημιουργήσει εσείς;

Επισκεφθείτε το www.delfinoyarns.gr και… καλωσορίσατε στον φανταστικό κόσμο του πλεξίματος και του κεντήματος!

www.delfinoyarns.gr

Χορηγός Μεταφοράς

H εταιρεία ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ANEK LINES», με μετόχους απλούς ανθρώπους της Μεγαλονήσου. Είναι η πρώτη εταιρεία λαϊκής βάσης και η ιδέα της ίδρυσής της προέκυψε από την ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Κρήτης με την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Διοικείται από 15μελες συμβούλιο και απασχολεί κατά μέσο όρο 1800 άτομα σε πληρώματα & Διοικητικές Υπηρεσίες ξηράς. Η έδρα της είναι στα Χανιά, σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγάλο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων. Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της ήταν εντυπωσιακή.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος της ΑΝΕΚ περιλαμβάνει 10 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας ISM & ISPS Sys­tems, ΙSO & HACCP αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως, εφαρμόζοντας την Διεθνή Σύμβαση STCW του 1995, που αφορά στην ποιότητα των πληρωμάτων (εξειδίκευση, διπλώματα, εμπειρία κλπ), η ΑΝΕΚ κατά γενική ομολογία έχει καταφέρει να διατηρήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλίας.

Η σημερινή ΑΝΕΚ LINES ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιρειών, με πανευρωπαϊκή παρουσία και μεγάλο κύρος. Από το Δεκέμβριο του 1998, με την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διασφάλισε την ανοδική της πορεία. Με τη διεύρυνση του εμπορικού της δικτύου, με την δημιουργία νέων δρομολογιακών γραμμών, με την αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών και των προκλήσεων στο ναυτιλιακό χώρο, με την υλοποίηση εύστοχων στρατηγικών Mar­ket­ing που λαμβάνουν υπόψη όλες τις σημαντικές ιδιομορφίες και τις επιμέρους ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς, ενεργοποιεί αποδοτικά και ανταγωνιστικά τόσο το συνολικό δυναμικό της όσο και το μεγάλο δίκτυο πωλήσεων και πρακτορείων που την αντιπροσωπεύουν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, η ΑΝΕΚ είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και με υπευθυνότητα προσφέρει χρόνια τώρα στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες περιβαλλοντικές, αθλητικές, πολιτισμικές χορηγίες, στηρίζει οικονομικά ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης, συμμετέχοντας στην τουριστική προβολή της χώρας. Βρίσκεται πάντα, έμπρακτα και διακριτικά & στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη την συνδρομή της.

www.anek.gr


Video

Εάν θέλεις να πάρεις μια γεύση για όλα αυτά που διαδραματίστηκαν στην Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης μπορείς να δεις εδώ τα video από τις παρουσιάσεις και τα δωρεάν work­shop ή να επισκεφτείς το κανάλι μας στο youtube.


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

13.30 ΜΑΡΩ ΚΟΡΝΗΛΑΚΗ — Κόσμημα με μέταλλο/Μάρω Κορνηλάκη

14.00 ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΣΙΟΥΔΗ — Έπιπλα από παλέτες: Ένας πρακτικός οδηγός για να φτιάξετε βήμα βήμα τα δικά σας έπιπλα/Μαρία Μπατσιούδη (παρουσίαση βιβλίου)

14.30 ΛΙΑΝΑ ΣΤΑΡΙΔΑ — Κουκλόσπιτο από ξύλο, χαρτόνι και ανακυκλωμένα υλικά/Λιάνα Σταρίδα

15.00 WORLD OF CRAFTERS — Meet the Market/Ali­son Dami­anou (μαγνητοσκοπημένη ομιλία με ελληνικούς υπότιτλους)

16.00 WORLD OF CRAFTERS — Upcy­cle your life: Rein­vent­ing your life, craft and business/Liana Kabel (μαγνητοσκοπημένη ομιλία με ελληνικούς υπότιτλους)

16.30 WORK­SOAP — Παρασκευάζοντας σαπούνι με βάση το ελαιόλαδο. Εναλλακτικές προτάσεις εμπλουτισμένων σαπουνιών./ Καλλιόπη Ζεϊνάκη και Κατερίνα Γιαλιτάκη

17.00 FTIAXTO.GR — Πλέκουμε με ξύλινα τελάρα PRYM/Ελίνα & Βάλια

17.30 POWERTEX.GR — Pow­er­print: Υλικο μεταφοράς φωτοτυπίας σε όλες τις επιφάνειες (ξύλο, κεραμικό, ύφασμα, δέρμα, μέταλλο, γυαλί)/ Μαριάννα Κοντοέ

18.00 PACO ART CEN­TER — Η εφαρμογή του υγρού γυαλιού 2 συστατικών του Paco Art στο κόσμημα, ο χρωματισμός του αλλά και η δυνατότητα χρήσης του στις κατασκευές γενικότερα/Λαμπρινή Παπαδοπούλου

18.30 ΧΑΕΡΙ — Κατασκευή μεταξωτού κοσμήματος/Γεωργία Δουργεράκη

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

11.00 ΧΑΝΤΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – Χαντροδημιουργίες και τα Χριστούγεννα/Αντιγόνη Καρπουτζάκη

11.30 ΜΑΝΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ — Μοντέρνο ή παραδοσιακό πάτσγουωρκ;/ Μάνια Χατζηιωαννίδη

12.00 FTIAXTO.GR — Σκουλαρίκια από μπαλίτσες felt/Ελίνα & Βάλια

12.30 DELFINO YARNS — Ώρα για κέντημα/Ομάδα Delfino

13.00 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΟ Ν. Π. ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗ — Είμαστε για δέσιμο: Παρουσίαση κιτ βιβλιοδεσίας φτιάχνω το δικό μου βιβλίο/Τέλα και Σπάγγος

13.30 ΕΡΙΑΛ — 3 κοσμήματα έτοιμα σε 5’ λεπτά, μέρος 2ο/Έφη Κοιλάκου

14.00 WORLD OF CRAFTERS — Start­ing Small + Dream­ing Big: How to take a big idea, fig­ure out where to begin and how to grow/Ali­cia DiRago (μαγνητοσκοπημένη ομιλία με ελληνικούς υπότιτλους)

14.30 WORLD OF CRAFTERS — Design­ing for DIY creations/Πόπη Αναστούλη (μαγνητοσκοπημένη ομιλία στα ελληνικά)

15.30 WORLD OF CRAFTERS – Never Craft Alone: Build­ing a crafty community/Grace Dobush (μαγνητοσκοπημένη ομιλία με ελληνικούς υπότιτλους)

16.30 ΧΕΙΡΟΚΑΜΩΤΟ — Μεικτές τεχνικές σε καμβά/Μαρία Στειακάκη

17.00 KURELU – Η τέχνη στον αργαλειό: Φτιάξε την δική σου κουρελού/Αγγελική Γενιτσαρίδου

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Και τις δύο ημέρες διεξαγωγής της Χειροτέχνικα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά:

1. Την εξαιρετική δουλειά της Ομάδας Υφαντικής Χουδετσίου

2. Προτάσεις κατασκευής επίπλων από παλέτες από την Μαρία Μπατσιούδη και τo MNV cre­ations

3. Χειροποίητα φωτιστικά από τον Αδάμη Γιώργο (Gar­lid)

4. Ιδέες για αναπαλαίωση επίπλων και αντικειμένων από το Sal­vage Base­ment

5. Χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια από το Erga­stiri 37

6. Παραδοσιακές κρητικές στολές από την Ανέμη

7. Κοπανέλι σε κουσούνι από την Τσίβη Βασιλική

8. Το ταξίδι του μαλλιού στη ρόκα από την κα Μαλλιωτάκη Γεωργία της Ομάδας Υφαντικής Χουδετσίου

9. Πως κατασκευάζεται μια Κρητική λύρα από τον Νίκος Παπαλεξάκης και τον γιό του

10. Τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουωρκ και το μαγικό Quilter’s Corner


Φωτογραφίες

Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω gallery φωτογραφιών από την Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης για να πάρεις μια γεύση από την ατμόσφαιρα και όλα τα ωραία που έγιναν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης κατά τη διάρκεια της έκθεσης!

Συμμετέχοντες

Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένους χορηγούς και εκθέτες που συμμετείχαν στη Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης! Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους!

Ευχαριστούμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις Πρώτες Βοήθειες που παρείχαν κατά την διάρκεια της Χειροτέχνικα στην Κρήτη.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Αγαπημένα ραδιόφωνα, περιοδικά, εφημερίδες και sites που επικοινώνησαν την Χειροτέχνικα 2014 Κρήτης.