Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017 πραγματοποιήθηκε στις 24, 25 & 26 Μαρτίου 2017 στο Helexpo Maroussi.

Απολογισμός Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Η Χειροτέχνικα φέτος την Άνοιξη  αναδείχτηκε για ακόμη μια χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It- Yourself στην Ελλάδα!

Οι ημέρες συνάντησης μας φέτος ορίστηκαν για τις 24,25 και 26 Μαρτίου όπου και χαρήκαμε που σας βρήκαμε όλους εκεί, πιστούς στο ραντεβού μας και γνωρίσαμε και νέους φίλους μας!

Η Χειροτέχνικα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά προς τα βόρεια της Αθήνας, στο Helexpo Maroussi, σε έναν υπερσύγχρονο και όμορφο χώρο όπου κάλυπτε όλες τις ανάγκες. Όπως κάθε χρόνο, στη Χειροτέχνικα οι επισκέπτες βρήκαν τα καταστήματα με υλικά χειροτεχνίας, 4 χώρους σεμιναρίων (3 Craft Room & 1 Do-It-Yourself Room),  1 Αίθουσα Παρουσιάσεων νέων υλικών και τεχνικών και παράλληλες δραστηριότητες. Για την ακρίβεια, πραγματοποιήθηκαν 28 Παρουσιάσεις και 70 Σεμινάρια! Οι αίθουσες γέμισαν με κόσμο με όρεξη για να μάθουν, να επεξεργαστούν και να δημιουργήσουν! Εκτός όμως από τις δικές μας αίθουσες, οι εκθέτες μας δεν σταμάτησαν να εφαρμόζουν τα υλικά τους στα περίπτερα τους και να εντυπωσιάζουν!

Γνωρίσαμε νέα υλικά, τεχνικές, μάθαμε πώς να φτιάχνουμε πασχαλινά, είδη για το γάμο και τη βάπτιση και ανοιξιάτικα αντικείμενα, δίπλα στους πιο αξιόλογους εισηγητές!

Κοντά μας φέτος καλωσορίσαμε πολλούς παλιούς & νέους συμμετέχοντες- καταστήματα με υλικά και σεμινάρια που μας έδωσαν μια πνοή ανανέωσης και δημιουργίας! Τα κορίτσια του ftiaxto.gr ήταν κοντά μας και τις 3 ημέρες γνωρίζοντας το κοινό τους από κοντά, λύνοντας απορίες και δίνοντας λύσεις σε ότι αφορά το crafting και αυτή τη φορά ειδικά στη ραπτική, μαθαίνοντας μας έναν νέο και σύγχρονο τρόπο ραπτικής!

Ακόμη, η Χειροτέχνικα φέτος δημιούργησε μαζί με τους επισκέπτες για καλό σκοπό στηρίζοντας τα πρόωρα νεογνά με την βοήθεια του Ελληνικού Συλλόγου Patchwork και του Συλλόγου Ηλιτόμηνον. Ο Ελληνικός Σύλλογος Patchwork βρισκόταν στο χώρο και τις 3 ημέρες και μαζί με το κοινό έραψαν για καλό σκοπό σκουφάκια και κουβερτάκια για τα πρόωρα νεογνά όπου δωρίστηκαν στο Ηλιτόμηνον, το σύλλογο που φροντίζει για αυτά. Η δουλειά τους ήταν εντυπωσιακή!

Χορηγοί Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας μας!

Ευχαριστίες!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομαδική δουλειά και η συνεργασία ανέδειξαν τη Χειροτέχνικα στη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY στην Ελλάδα! Απο πού να αρχίσουμε; Είναι τόσοι πολλοί που μπορεί να ξεχάσουμε και κάποιον! Μην μας παρεξηγήσετε!

Αρχικά, ευχαριστούμε πολύ τους εκθέτες που συμμετείχαν (αναλυτικά παρακάτω), ειδικότερα τον Υποστηρικτή μας, το κατάστημα Paco Art Center που μας εμπιστεύτηκε και μας στήριξε!

Στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια του ftiaxto.gr , Βάλια & Ελίνα, τις μαμάδες της Χειροτέχνικα, για την διαρκή & καθημερινή υποστήριξη, καθοδήγηση και αγάπη που δείχνουν σε κάθε βήμα μας!

Και φυσικά, να ευχαριστήσουμε την ομάδα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση και φροντίζουν για την παραγωγή, οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης: Κώστα Φονταλή, Βανέσα Ματσούκα, Δώρα Καπογιάννη, Απόστολο Μπουσγολίτη και Γιάννη Τσιριγώτη. Αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που 3 ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έχουμε το πιο όμορφο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ: Πέτρο, Έρρικα, Αμάντα, Γιούλη, Μυρτώ, Νίκο, Διονυσία, Άννα, Έφη, Αλέξανδρε, Μάνο, Μαρία και Στέφανε.

Ακόμη, ευχαριστούμε πολύ τους εισηγητές των σεμιναρίων μας που με χαμόγελα, θετική διάθεση και όρεξη μας έδειξαν τις τελευταίες τάσεις γύρω από τη χειροτεχνία και το DIY. Αναλυτικά συμμετείχαν: Η Μαριάννα Παλάντζα από τη SKAG στο SKAG DECO ROOM, ο καλλιτεχνικός Σύλλογος Κρυονερίου Αττικής, η Kat Ina, το E-Quilling, το Εικαστικό Καφενείο, η Happygirlycrafty, η K’s Workshop, η Passionis, το Sheep and Wolves, οι σπουδάστριες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι Γυναίκες Δημιουργοί, η Λίλα Διαμαντοπούλου, η Μάνια Χατζηιωαννίδη, το lovetoparty.gr, το Aminationblog, το Stefis Felt, ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Decomana, η Αγγελική Δημητρίου, το Diyful, το Episkeves.com, το Babapots,  τον Annikas Greek Handicrafts & το Woodicrafts.

Εκθέτες

Φωτογραφίες

Πρόγραμμα/ Κάτοψη

Παρακάτω το πρόγραμμα με τα σεμινάρια, τις Παρουσιάσεις και η κάτοψη του χώρου!