Η Χειροτέχνικα Web άνοιξε τις διαδικτυακές της πύλες το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 με 2 live streaming 4ωρες εκπομπές! Παράλληλα άνοιξε και το marketplaceόπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν υλικά & εργαλεία χειροτεχνίας.

Η έναρξη της Χειροτέχνικα Web ξεκίνησε με κάποια μικρά τεχνικά προβληματάκια (είπαμε, 2020 είναι αυτό) αλλά καταφέραμε να τα λύσουμε και να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας.

Χειροτέχνικα Web TV

Κατά την διάρκεια των ζωντανών εκπομπών, η Βάλια Μπινίκου από το ftiaxto.gr παρουσίασε με την σειρά, όλα τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο tutorials, ενώ συνομίλησε με επιλεγμένους δημιουργούς  μέσω διαδικτυακών συνεντεύξεων.

Περίπου 4.000 επισκέπτες παρακολούθησαν τις live εκπομπές την στιγμή της ζωντανής μετάδοσης, τόσο μέσα από τα social media (youtube, facebook & Instagram) όσο και από την αρχική σελίδα του xeirotexnika.com.

Όσοι επισκέπτες έχουν προμηθευτεί την συνδρομή τους μπορούν να ξαναδούν όλα τα βίντεο tutorials και τις συνεντεύξεις (από την σελίδα Videos στο xeirotexnika.com), όποτε θέλουν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021. Η συνδρομή είναι ακόμη διαθέσιμη για αγορά, μπορείτε να την προμηθευτείτε εδώ.

Τα βίντεο που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή είναι:

Και οι συνεντεύξεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες και μέσω youtube palylist:

Στόχος της Χειροτέχνικα Web είναι να προστίθενται καινούργια βίντεο 1 με 2 φορές το μήνα.

Λίγα λόγια για το marketplace

Στο marketplace της xeirotexnika.com θα βρεις συγκεντρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα με υλικά & εργαλεία χειροτεχνίας καθώς και σελίδες παρουσιάσεις προϊόντων που μπορείς να βρεις σε πολλά φυσικά καταστήματα.

Η είσοδος στο marketplace είναι δωρεάν και οι επισκέπτες μπορούν, δημιουργώντας ένα λογαριασμό, να κάνουν τις  παραγγελίες τους από όλα αυτά τα καταστήματα. Τα καταστήματα που θα βρεις στη Χειροτέχνικα Web αυτή την στιγμή, είναι:

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να συμμετάσχετε στο marketplace, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία σας για να λάβετε πληροφορίες.

Με λίγα λόγια

Στη Χειροτέχνικα Web θα βρείτε:

  • Marketplace με καταστήματα υλικών & εργαλείων για να κάνετε τις αγορές σας online
  • Web TV όπου θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε αποκλειστικά βίντεο με τεχνικές και προϊόντα χειροτεχνίας, καθώς και συνεντεύξεις με bloggers και crafters.

Η είσοδος στα καταστήματα είναι δωρεάν, ενώ για την παρακολούθηση της Χειροτέχνικα Web TV χρειάζεστε μια συνδρομή (κόστος 6 ευρώ), η οποία θα σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα βίντεο μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2021.

Αν έχετε ήδη συνδρομή, επισκεφτείτε το xeirotexnika.com και κάντε Σύνδεση από τον σύνδεσμο ψηλά στο κέντρο της σελίδας. Τα βίντεο είναι συγκεντρωμένα στη σελίδα Videos. Αν δεν θυμάστε τον κωδικό που δηλώσατε κατά την αγορά σας, στο παράθυρο της Σύνδεσης υπάρχει σύνδεσμος «Ξέχασες τον κωδικό σου;» στον οποίο θα συμπληρώσετε το email σας και θα λάβετε οδηγίες για να δηλώσετε νέο κωδικό.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@xeirotexnika.gr

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους έκαναν αγορά συνδρομής για την υποστήριξη, την εταιρία Neocortex για την τεχνική υποστήριξη και την WASP Studio για τα γυρίσματα και τα live.