Ημερίδα δημιουργικού επιχειρείν

 

Το ftiaxto.gr παρουσιάζει την δωρεάν ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στα πλαίσια της Χειροτέχνικα Θεσσαλίας 2019. Η ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα σου δώσουν τις βάσεις για να ξεκινήσεις να πουλάς τις δημιουργίες σου στο εξωτερικό και όχι μόνο!

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12:00-14:00 Πώς να στήσετε μία κερδοφόρα δημιουργική επιχείρηση στο Etsy.com και όχι μόνο με τον Ζαχαρία Πολυμενάκο
Απευθύνεται σε δημιουργούς, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικρούς παραγωγούς, σχεδιαστές, γραφίστες και σε όσους θέλουν να μάθουν το σωστό τρόπο να κερδίζουν χρήματα πουλώντας τις δημιουργίες και τα προϊόντα τους online. Θα χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα το Etsy.com και θα παρουσιάσουμε πολλά πραγματικά παραδείγματα επιτυχίας από τομείς όπως κοσμήματα, ρούχα, έπιπλα, είδη σπιτιού, έργα τέχνης, digital wall art, φωτογραφίες, tutorials, κ.α.

 

 

14:30-15:30 Τι να πουλήσω τελικά: Επιλέγοντας το προϊόν που θα σε αναδείξει με την Βάλια Μπινίκου
Πολλοί χειροτέχνες είναι και πολυτεχνίτες, ασχολούνται δηλαδή με πολλές τεχνικές και δεν διστάζουν να ασχοληθούν με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα και τεχνικές. Πως μπορεί ένας crafter επιχειρηματίας να επιλέξει από όλα τα πιθανά προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει, αυτό που θα του αποφέρει τις μεγαλύτερες πωλήσεις; Μαζί θα απαντήσουμε στα σημαντικά ερωτήματα που θα σε καθοδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή.

 

 

15:30-16:30 Η δύναμη της φωτογραφίας και τα μυστικά της επιτυχημένης φωτογράφησης με απλά μέσα με τον Αντώνη Δαυίδ
Γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η καλή φωτογραφία όχι μόνο για να πουλήσετε αλλά και για να εδραιώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Ο Αντώνης Δαυίδ, επαγγελματίας φωτογράφος με μεγάλη εμπειρία, θα μοιραστεί τα μυστικά που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίσουν!

 

 

 

Διοργάνωση

Fair­sPro
Κοιμήσεως Θεοτόκου 17, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram