Ελάτε να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες!

Ελάτε στη Χειροτέχνικα να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες στο πλέξιμο με βελονάκι!

 

Φέτος, το ftiaxto.gr  με την υποστήριξη του KANGAROO-KANGAROOCRAFT βρήκε έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο να συμμετέχει στη Χειροτέχνικα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα άτομα που πλέκουν με βελονάκι στον ίδιο χώρο για 15 λεπτά, με σκοπό την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες! Το ρεκόρ κατέχει έως τώρα, το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας με 485 πλέκτες και πλέκτριες.

 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε όλοι δωρεάν, αρχάριοι ή προχωρημένοι, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στις 16:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ώστε να πλέξουμε όλοι μαζί και να σπάσουμε το ρεκόρ!

 

Και μερικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες:
• Ο χώρος συγκέντρωσης για το ρεκόρ με το βελονάκι είναι εντός του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου, αλλά ΕΚΤΟΣ Χειροτέχνικα και έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις κάτι για να συμμετέχεις!
• Εάν θέλεις να πάρεις μέρος θα πρέπει να είσαι εκεί στις 16.00, αλλά να έχεις τουλάχιστον 1.5 ώρα στη διαθεσή σου. Μέχρι να συγκεντρωθούμε, να μετρηθούμε… καταλαβαίνεις…
• Το βελονάκι και το νήμα σου θα πρέπει να το φέρεις εσύ!
• Μπορείς να πλέκεις ό,τι θέλεις, αρκεί να είναι συνεχόμενα για 15 λεπτά! Δεν θα μπορείς να σταματήσεις δηλαδή για να δείξεις στον διπλανό σου κάτι γιατί η συμμετοχή σου θα ακυρωθεί. Όλοι όσοι θα βρίσκονται στο χώρο θα πρέπει να πλέκουν, ώστε να μην ακυρωθεί η προσπάθεια του ρεκόρ!
• Το ftiaxto.gr έχει δώσει ένα μοτίβο που μπορείτε να φτιάξετε σε 15 λεπτά, ώστε να το στείλουμε στο 20 Γυμνάσιο Καλύμνου, όπου τα παιδιά μαθαίνουν πλέξιμο και θα τα ενώσουν και θα φτιάξουν κουβέρτες για τα παιδιά των προσφύγων.

Δείτε εδώ το μοτίβο: http://www.ftiaxto.gr/2016/03/07/to-tetragonaki-toy-arxariou-sto-velonaki/
• Εάν είσαι αρχάριος, προτείνουμε να κάνεις εξάσκηση πριν έρθεις και να μην δοκιμάσεις κάτι πολύπλοκο εκείνη την ώρα. Είπαμε, δεν μπορείς να σταματήσεις!
• Ναι, μπορείς να φέρεις παρέα ή να έρθεις με κάποια οργανωμένη ομάδα! Καλό θα είναι να μας το πεις και από πριν για να ξέρουμε!

 
Για να μας βοηθήσεις να οργανωθούμε σωστά και να καταλάβουμε εάν θα έχουμε τη συμμετοχή που ελπίζουμε μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου να συμμετέχεις στο event που έχουμε φτιάξει στο Facebook (μην ανησυχείς δεν είναι δεσμευτικό)!

 

Χρήσιμα links:
www.ftiaxto.gr/2016/03/07/to-tetragonaki-toy-arxariou-sto-velonaki/
www.facebook.com/events/1006306289436587/

 

Με την υποστήριξη:

KANGAROO-KANGAROOCRAFT

Βαμβακά Σοφία

Ευαγγελιστρίας 22 (εντός στοάς), 105 60 Αθήνα

Τηλ: 2103149939

www.kangaroocraft.gr

Facebook: kangarocraft Gr

Ακολούθησε μας:

Διοργάνωση

Fair­sPro
Θέμιδος 24, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram