Ο «μάγος» των χρωμάτων κιμωλίας κοντά μας!

 

 

Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει σιγά- σιγά ετοιμαζόμαστε για το φθινοπωρινό ραντεβού μας με τις σημαντικές παρουσίες να ανακοινώνονται!

 

Την περασμένη χρονιά είχαμε τη χαρά να έχουμε κοντά μας και να γνωρίσουμε την εμπνευστή των χρωμάτων κιμωλίας, την Annie Sloan. Οι επισκέπτες γνωρίστηκαν μαζί της στο περίπτερο των εκπροσώπων των χρωμάτων της Annie Sloan στην Ελλάδα, Annie Sloan Greece. Οι επισκέπτες φωτογραφήθηκαν μαζί της και τους έδειξε τις τελευταίες τεχνικές εφαρμογής στα χρώματα που εντυπωσιάζουν (δες εδώ τι έγινε πέρυσι)!

 

 

      

 

 

Φέτος, η Annie Sloan Greece φέρνει στη Χειροτέχνικα το «μάγο» των χρωμάτων, Jonathon Marc- Mendes, που έχει επιλεγεί από την Annie Sloan ως ο καλλιτέχνης της χρονιάς. Ο Jonathon Marc- Mendes εκπροσωπεί τα αυθεντικά χρώματα της Annie Sloan παγκοσμίως και ζει μόνιμα στην Αγγλία.

 

 

Ο ίδιος αναφέρει ότι την περασμένη δεκαετία δούλευε με ακρυλικά χρώματα μέχρι που ανακάλυψε τα χρώματα κιμωλίας και απογείωσε τη δουλειά του. Είναι διάσημος για τις τεχνικές παλαίωσης με δύο χρώματα και την παλαίωση με υγρό πανί, όπου διδάσκει τις εφαρμογές τους σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

 

Οι άνθρωποι που τον έχουν παρακολουθήσει να διδάσκει για τις αποχρώσεις και τις μίξεις υποστηρίζουν ότι να τον παρακολουθεί κανείς είναι μια μοναδική εμπειρία και οι γνώσεις που μοιράζεται με γενναιοδωρία είναι μοναδικές. Μπορείς να παρακολουθήσεις τη δουλειά του μέσα από την σελίδα του : https://www.facebook.com/JMMPaintedLove/

 

 

 

 

 

Μην χάσεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις από κοντά και να σου δείξει τα «μυστικά» των χρωμάτων κιμωλίας.

 

Ακολούθησε μας στα social media για περισσότερα νέα και εκπλήξεις!

Facebook: Χειροτέχνικα

Instagram: Χειροτέχνικα

Youtube: Xeirotexnika

 

 

 

 

Πηγές φωτογραφιών:

Ακολούθησε μας:

Διοργάνωση

Fair­sPro
Θέμιδος 24, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Fax: 211 2687 092
Email: [email protected]

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram