Σημαντικές παρουσίες θα βρίσκονται κοντά μας!

 

 

Φέτος θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε σημαντικούς καλλιτέχνες χειροτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, θα βρίσκεται κοντά μας ο «μάγος» των χρωμάτων κιμωλίας, ο Jonathon Marc Mendes (σχετικά μπορείς να διαβάσεις εδώ).  Τα χρώματα κιμωλίας είναι τάση, είναι ότι πιο καινοτόμο χρησιμοποιείται σήμερα και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη σωστή εφαρμογή τους από τους ειδικούς. Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει και η παρουσία της Βάσης Ταλαμπάση. Η Βάση Ταλαμπάση γεννήθηκε στην Ελλάδα, αποφοίτησε από το ΑΠΘ και μετανάστευσε στον Καναδά. Εκεί, ανακάλυψε τα χρώματα κιμωλίας της Annie Sloan. Τώρα, έχει φτάσει να είναι η επιλογή της Annie Sloan να παρουσιαστεί στη σελίδα Annie Sloan Canada. Στη σελίδα της «Charisma» δείχνει δημιουργικές ιδέες.

 

Θα τους βρεις στο περίπτερο της Annie Sloan Greece και τις 3 ημέρες όπου θα τους φιλοξενεί.

 

         

 

Και οι σημαντικές παρουσίες δεν τελειώνουν εδώ… Η χειροτεχνία περιλαμβάνει πολλούς κλάδους, τεχνικές και εφαρμογές. Το πιο σημαντικό κατάστημα με υλικά χειροτεχνίας στην Ελλάδα, το Paco Art Center, θα μας γνωρίσει πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες από όλους τους τομείς. Πιο συγκεκριμένα, κοντά μας θα είναι: η Κυριακή Μήτρου, ο Βασίλης Σκούρος, η Boca Rankovic, η Karin Palalic, η Αρετή Τόρη, η Δέσποινα Ηλιάδου, η Ιωάννα Μπριασούλη, η Κική Δουλαβέρη, η Έλενα Καλαφάτη και η Νέλη Γκικάκη.

 

Οι παραπάνω θα μας μυήσουν στις τεχνικές που ειδικεύεται ο καθένας και θα μας δείξουν νέους τρόπους για να εφαρμόζουμε τα υλικά του Paco Art Center.

 

Τέλος, μη χάσετε την Dorota Kopec, δημιουργός mix media/scrapbooking από την Πολωνία και μια από τις καλύτερες του είδους στην Ευρώπη που θα βρίσκεται στο περίπτερο του Decomagia και τις 3 ημέρες!

 

            

 

Μην τους χάσετε!

 

….και αν θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να μην χάνεις στιγμή από την προετοιμασία:

– Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις το newsletter μας:  Πάτησε εδώ!

– Ακολούθησε μας στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Ακολούθησε μας:

Διοργάνωση

Fair­sPro
Κοιμήσεως Θεοτόκου 17, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram