Το ftiaxto.gr κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει κοντά μας!

 

 

Πέρασαν κι όλας 10 χρόνια από όταν το ftiaxto.gr ξεκίνησε να λειτουργεί και τα κορίτσια του ανέβασαν την πρώτη δημοσίευση! 10 χρόνια γεμάτα projects & videos με χειροτεχνίες, δημιουργικότητα και φαντασία.

 

Τα κορίτσια  που ξεκίνησαν την πρώτη online κοινότητα για τις χειροτεχνίες στην Ελλάδα και είναι οι «μαμάδες» της Χειροτέχνικα ετοιμάζουν ένα μεγάλο party για τα γενέθλιά τους, πού αλλού; στη Χειροτέχνικα της Αθήνας!

 

 

Τι ετοιμάζουν όμως;

 

Αρχικά, θα βρίσκονται κοντά μας και τις 3 ημέρες από το πρωί έως το βράδυ. Θα είναι εκεί για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γιορτάσουμε όλοι μαζί! Για το ftiaxto.gr, ο Οκτώβριος είναι ένας ολόκληρος μήνας γιορτής, έτσι, σε προσκαλούν μέσα από ένα εορταστικό video να συμμετέχεις και εσύ στο party! Για δες παρακάτω τι εννοούν…

 

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=VZ850P0Xke0″]

 

 

 

Τι μας ζητούν;

 

Θα φτιάξουν ένα «τοίχο» από χειροτεχνίες, το Wall Of Crafters. Θα συγκεντρώσουν από τους θαυμαστές τους, δείγματα από δημιουργίες τους και θα φτιάξουν ένα μεγάλο «τοίχο» που φυσικά θα βρίσκεται κοντά μας!

 

Ζητούν λοιπόν να τις βοηθήσουμε, φτιάχνοντας ένα τετραγωνάκι διάστασης 15 εκ. επι 15 εκ. από χαρτόνι ή μακετόχαρτο που θα το διακοσμήσει ο καθένας  με ότι υλικά θέλει (μπορεί να είναι μαλλί, χάντρες, χαρτί, κορδέλες, πούλιες, οτιδήποτε θυμίζει χειροτεχνία) και θα τους το στείλει ή θα το φέρει μαζί του στη Χειροτέχνικα! Περισσότερα για το πώς θα συμμετέχεις, μπορείς να διαβάσεις εδώ!

 

 

Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε και από κοντά και τις υπόλοιπες εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν!

Ακολούθησε μας:

Διοργάνωση

Fair­sPro
Κοιμήσεως Θεοτόκου 17, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram