Σχετικά με την διοργάνωση

H Χειροτέχνικα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2011 από το Ftiaxto.gr με σκοπό και όνειρο να καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα σε δύο ημέρες κάτω από την ίδια στέγη όλους τους επαγγελματίες, αλλά και τους φίλους της χειροτεχνίας στην Ελλάδα.

 

Από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσής της, η Χειροτέχνικα γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνδυάστηκε στο μυαλό όσων συμμετείχαν, με μια μεγάλη γιορτή!

 

Στις χρονιές που ακολούθησαν η Χειροτέχνικα μεγάλωσε σημαντικά και ταξίδεψε εκτός απο την Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Η διοργάνωση του 2015 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη φιλοξένησε 25.000 επισκέπτες απο όλη την Ελλάδα και πάνω απο 80 εκθέτες. Αυτό την μετέτρεψε στη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY!

 

Η Χειροτέχνικα πλέον έχει μεγαλώσει πέρα από κάθε προσδοκία, έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και αποτελεί ένα brand με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στη χειροτεχνία και το DIY.

 

 

Η Fair­sPro δραστηριοποιείται στον ευρύ χώρο των εκδηλώσεων που αφορά το DIY και την χειροτεχνία, αλλά και των καλλιτεχνικών δρώμενων στην χώρα μας. Ξεκινώντας την πορεία της από την διοργάνωση αγορών παιδικών χειροποίητων ειδών, συνεχίζει με την διοργάνωση της Χειροτέχνικα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με στόχο να επεκταθεί σύντομα και σε άλλα events.

 

Στο τιμόνι της Fair­sPro και της ομάδας διοργάνωσης είναι ο Κώστας Φονταλής, υπεύθυνος παραγωγής της Χειροτέχνικα σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημά της και άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων events κτλ.

Διοργάνωση

Fair­sPro
Κοιμήσεως Θεοτόκου 17, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram