Δελτία Τύπου

Εάν εργάζεσαι στον τύπο ή έχεις δικό σου blog και θέλεις να δεις και να κατεβάσεις συγκεντρωμένα όλα τα δελτία τύπου που έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί για τη Χειροτέχνικα είσαι στο σωστό μέρος. Θα τα βρεις σε μορφή word αρχείου. Παρακαλούμε μόνο να τα χρησιμοποιήσεις αυτούσια.

 

Δελτίο Τύπου Χειροτέχνικα 1_dt_xeirotexnika_2019

Υλικά Προώθησης

Εάν εργάζεσαι στον τύπο ή έχεις δικό σου blog και ενδιαφέρεσαι να γράψεις και να προωθήσεις τη Χειροτέχνικα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Εδώ μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις τα επίσημα λογότυπα και τις φωτογραφίες της Χειροτέχνικα. Παρακαλούμε να τα χρησιμοποιήσεις αυτούσια.

 

Για να κατεβάσετε τα παρακάτω δημιουργικά, κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα που θέλετε και επιλέξτε “Αποθήκευση εικόνας ως…”

Εάν χρειάζεσαι περισσότερο υλικό μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας στο [email protected] & να βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook αλλά και εδώ!

Social Media

Κάνε μας fol­low σε Face­book, Twit­ter, Insta­gram, YouTube κτλ για να μην χάνεις λεπτό από την προετοιμασία και τα παρασκήνια της Χειροτέχνικα!

social_image

 

 

 

instagram.com/xeirotexnika

 

youtube.com/xeirotexnika

 

twitter.com/xeirotexnika

 

Μην ξεχνάς όταν κάνεις κάτι share ή θέλεις να γράψεις κάτι για τις Χειροτέχνικα στα social media να χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα hash­tags για να σε βρίσκουμε κι εμείς!

 

#xeiro­texnika
#xeiro­texnika #athina

#xeiro­texnika #thes­sa­loniki

#xeirotexnika #volos

Η Χειροτέχνικα στα media

Διοργάνωση

Fair­sPro
Κοιμήσεως Θεοτόκου 17, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Email: [email protected]

 

Με την υποστήριξη του

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε τα νέα της Χειροτέχνικα

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram