Χορηγοί – Υποστηρικτές

Υποστηρικτές

Paco art center

Paco Art Center ή αλλιώς ο παράδεισος των crafters!

 

Η εταιρία μας εισάγει και διαθέτει στην αγορά τις τελευταίες 4 δεκαετίες υλικά για χειροτεχνίες, κόσμημα, decoupage, ζωγραφική, αγιογραφία & όλα τα είδη hobby στις καλύτερες τιμές και πάντα με την γνωστή μας ποιότητα!

 

Η ομάδα του Paco Art φροντίζει να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα προιόντα και trends που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο με αποκλειστικές συνεργασίες κορυφαίων εταιριών στο χώρο.

 

Στα καταστήματα μας θα βρείτε όλες τις πρώτες ύλες για τις D.I.Y κατασκευές σας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας να είναι πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι ένα μεγάλο χαμόγελο.

 

Η δημιουργική μας ομάδα διοργανώνει σεμινάρια & παρουσιάσεις σε τεχνικές όπως το decoupage,το κόσμημα, το υγρό γυαλί, η ζωγραφική, ο πολυμερικός πηλός (Premo), το felt, το Powertex και πολλά ακόμη είδη τόσο στον χώρο μας όσο και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

 

Για τους μακρινούς μας φίλους υπάρχει η δυνατότητα αγορών μέσω του site μας ή με τηλεφωνικές παραγγελίες. Η σελίδα μας καθημερινά εμπλουτίζεται με πολλά νέα προιόντα σε όλους τους τομείς έτσι ώστε να καλύπτουμε και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία ή ερασιτέχνη.

 

Χονδρική – Λιανική Πώληση

 

Θα μας βρείτε:

Κεντρικό κατάστημα: Γυμνασίου 30, Νέα Ιωνία (ηλεκτ. σταθμός Πευκάκια) 210-2710338 & 210-2710539

Υποκ/μα Κορωπίου: Ν. Κώνστα 13, Κορωπί (πλατεία Αγάλματος) 210-6626716

 

και ηλεκτρονικά: www.pacoartcenter.gr

email: info@pacoartcenter.gr

 

Και για τα σεμινάρια μας στο www.pacoartcenter.gr/seminaria

Annie Sloan Greece

Annie Sloan Greece

Η Annie Sloan Greece έφερε στην Ελλάδα τα μοναδικά αυθεντικά χρώματα CHALK PAINT™της Annie Sloan.  Εδώ και 25 χρόνια η Annie Sloan ανακάλυψε και δημιούργησε αυτό το υπέροχο υλικό που μας επιτρέπει να βάφουμε χωρίς καμία προετοιμασία πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Χωρίς τρίψιμο και αστάρωμα μετατρέπουμε και επαναχρησιμοποιούμε  βαρετά έπιπλα που είμασταν έτοιμοι να πετάξουμε με εξαιρετικά οικονομικό τρόπο. 

 

Ως αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ολόκληρης της σειράς των προϊόντων της Annie Sloan , έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο εκπροσώπων που διαρκώς μεγαλώνει για να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της Ελλάδας. Μπορείτε επισκεπτόμενοι το site μας να βρείτε ποιος εκπρόσωπός  είναι κοντά σας, έτοιμος να σας μάθει μέσα από τα σεμινάρια μας, να μεταμορφώνεται δημιουργικά τα έπιπλά σας και ότι άλλο επιθυμείτε. 

 

Θα μας βρείτε στο www.asdgreek@gmail.com όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα καταστήματα που μας εκπροσωπούν 

και στα τηλέφωνα 698 449 0558  και 6936318453  και στο 

Fb   https://www.facebook.com/AnnieSloanGreece/?fref=ts

Διοργάνωση

Fair­sPro
Θέμιδος 24, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Fax: 211 2687 092
Email: info@xeirotexnika.gr