Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY βάζει τα ανοιξιάτικα της! Θα πραγματοποιηθεί 24, 25 & 26 Μαρτίου 2017 στο Helexpo Maroussi, από τις 10.00 έως τις 21.00 στο πρώτο της ραντεβού για φέτος.

 

Μετά από 3 επιτυχημένες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, πλέον θα πραγματοποιείται και στο Helexpo Maroussi εκπληρώνοντας το στόχο της να είναι σε διαφορετικές τοποθεσίες εντός Αττικής μέσα στο χρόνο.

 
Ακόμη, φέτος για πρώτη φορά στη Χειροτέχνικα θα δωθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το δικό τους χειροποίητο γάμο και βάπτιση να βρουν τα κατάλληλα υλικά.
Και φέτος, στη Χειροτέχνικα οι επισκέπτες θα βρουν τους προμηθευτές υλικών για να αγοράσουν τα υλικά τους, θα πραγματοποιηθούν hands-on σεμινάρια σε 5 χώρους intro σεμιναρίων, χώρος με σεμινάρια για ολοκληρωμένα σεμινάρια, χώρος Παρουσιάσεων και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Μείνετε συντονισμένοι!

 

 

Δείτε εδώ τι έγινε στη Χειροτέχνικα 2016!

 

 

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει, ώστε να υποδεχτεί το κοινό σε ένα δημιουργικό τριήμερο ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και ανάδειξης της δύναμης της Χειροτεχνίας και του DIY.

 

 

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα social media:

social_image

Ακολούθησε μας:

Διοργάνωση

Fair­sPro
Θέμιδος 24, Μαρούσι
Tηλ.: 210 8061 676
Fax: 211 2687 092
Email: info@xeirotexnika.gr

Ακολούθησε μας:

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
Instagram